Gustav Østergaard A/S

"Kan vi ikke valse profilet, så er der heller ikke andre, der kan"

Bearbejdning af jern og metal i Uldum


- Effektivt arbejde

Vores mange års erfaring i branchen har givet os en stor og bred viden. En knowhow, som vi til enhver tid stiller til rådighed for vores kunder. Vi anvender specielle koldbearbejdningsmetoder, der sikrer stor nøjagtighed og ensartethed inden for blandt andet profilvalsning, pladevalsning, rørbukning, pladebearbejdning samt certifikatsvejsning i stål og metaller. Vores tilgang til en opgave er at den skal udføres så effektivt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores know how og arbejdsmetoder, hjælper os med at opfylde dette. - Det sikrer dig et produkt i høj kvalitet, til den rigtige pris.

-Stor erfaring

Virksomheden blev grundlagt i 1945 af smeden Gustav Østergaard, som på få år revolutionerede Danmarks stålindustri ved at introducere stålvalseteknikken. Siden da er firmaet vokset støt i produktionsomfang såvel som i antal medarbejdere. Fra 1978 til 2001 blev Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S drevet af Steffen Østergaard, indtil virksomheden i 2001 blev overtaget af Asger Andersen, der er indehaver i dag. Næste generation er på plads, da Kristian Høy Andersen i 2018 er indtrådt i ledelsen.

-Alle opgaver

Vores store maskinpark, som tæller en lang række specialmaskiner, gør os i stand til at løfte alle slags opgaver – herunder også specialprojekter. Hver dag er det vores vigtigste opgave at leve op til vores kunders forventninger – både i forhold til pris, kvalitet, leveringstid og formen på det specifikke profil.


74 års erfaring

Med over 74 års erfaring i valsning og svejsning kan vi tilbyde professionel rådgivning og håndtering af store såvel som små opgaver i valsning og svejsning af jern og metal. Gennem tiden har vi opbygget en stor knowhow inden for valsning, svejsning og bearbejdning af jern og metal, hvilket er med til at sikre jer den bedst mulige løsning. Vi har ubegrænset tekniske ressourcer inden for valsning og svejsning på maskinfabrikken og er eksperter i at udnytte materialet optimalt. Vi tilbyder tekniske løsninger i topkvalitet, som holder i mange år frem. Jeres tilfredshed Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S garanterer et resultat i valsning og svejsning, som I kan være fuldt tilfredse med – lige fra idefase til, at sidste hånd er lagt på projektet. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på valsning, svejsning og bearbejdning af jern og metal. Klik videre her på siden eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

 • Gustav Østergaard løser altid vores opgaver til perfektion, og er altid klar med den rette vejleding.
  Jakob Bilstrup
  Acrovo Aps
 • Vi har flere gange brugt Gustav Østergaard, super professionelt team - og 100% gode resultater!
  Jakob Bilstrup
  Acrovo Aps
 • Deres mange års erfaring er virkelig vigtig i den branche og det nyder vi rigtig godt af når vi handler med GØMA
  Jakob Bilstrup
  Acrovo Aps
 • GØMA er eksperter på området - en varm anbefaling herfra.
  Jakob Bilstrup
  Acrovo Aps
Kontakt Os