Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S - Bearbejdning af jern og metal i Uldum

Stærk i alu og stål-valsning efter mål

 

Vi er som en af meget få maskinfabrikker i Europa ekspert i valsning og svejsning af både Aluminiums- og stålprofiler og andet jern og metal, som vi tilbyder til både

den danske og den udenlandske industri.

 

Derudover har vi stor erfaring med en bred vifte af andre opgaver, herunder stålkonstruktioner samt løsning af specialopgaver i jern og metal, der udføres på vores maskinfabrik.

 

Stor erfaring

Med over 50 års erfaring i valsning og svejsning kan vi tilbyde professionel rådgivning og håndtering af store såvel som små opgaver i valsning og svejsning af jern og metal.

 

Gennem tiden har vi opbygget en stor knowhow inden for valsning, svejsning og bearbejdning af jern og metal, hvilket er med til at sikre jer den bedst mulige løsning.

 

Vi har ubegrænsede tekniske ressourcer inden for valsning og svejsning på maskinfabrikken og er eksperter i at udnytte materialet optimalt. Vi tilbyder tekniske løsninger i topkvalitet, som holder i mange år frem.

 

Jeres tilfredshed

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S garanterer et resultat i valsning og svejsning, som I kan være fuldt tilfredse med – lige fra idefase til, at sidste

hånd er lagt på projektet.

 

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på valsning, svejsning og bearbejdning af jern og metal.

 

Klik videre her på siden eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

 

Sitemap
Til forsiden
Gå til forsiden
 
Print

Tlf.nr.: 75 82 05 88

Professionel profilvalsning

Med over 50 års erfaring i valseteknik, stiller vi gerne hele vort know-how og al vor ekspertise til Deres rådighed, som underleverandør til jern- og metalindustrien.

 

Det sikrer Dem en høj kvalitet og hurtig leveringstid.

- Kontakt os, for et uforpligtende tilbud.

Sitemap
English
Deutsch
Dansk
Kontakt os