Bearbejdning af jern og metal i Uldum

Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S er Danmarks ældste valsefirma. Vi har stor erfaring inden for blandt

andet alu- og stålvalsning samt stålkonstruktioner, hvor vi er underleverandører til hele den europæiske industri.

 

Vores kunder tæller alt fra store offentlige og private erhvervsvirksomheder til mindre firmaer, for hvem vi har også har løst specialopgaver.

 

Vi er kendetegnet ved kvalitet og service i topklasse, og det bestræber vi os altid på at leve op til. I alt vores arbejde er målet at levere en løsning, som vores kunder kan være tilfredse med i mange år frem.

 

Stor erfaring

Virksomheden blev grundlagt i 1945 af smeden Gustav Østergaard, som på få år revolutionerede Danmarks stålindustri ved at introducere stålvalseteknikken.

 

Siden da er firmaet vokset støt i produktionsomfang såvel som i antal medarbejdere. 

 

Fra 1978 til 2001 blev Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S drevet af Steffen Østergaard, indtil virksomheden i 2001 blev overtaget af Asger Andersen, der er indehaver i dag.

 

Effektivt arbejde

Vores mange års erfaring i branchen har givet os en stor og bred viden. En knowhow, som vi til enhver tid stiller til rådighed for vore kunder.

 

Vi lægger stor vægt på effektivitet, og derfor har alle vores kunder et tilbud inden for 24 timer.

 

Vi anvender specielle koldbearbejdningsmetoder, der sikrer stor nøjagtighed og ensartethed inden for blandt andet profilvalsning, pladevalsning, rørbukning, pladebearbejdning samt certifikatssvejsning i stål og metaller.

 

Alle opgaver

Vores store maskinpark, som tæller en lang række specialmaskiner, gør os i stand til at løfte alle slags opgaver – herunder også specialprojekter.

 

Hver dag er det vores vigtigste opgave at leve op til vores kunders forventninger – både i forhold til pris, kvalitet, leveringstid og formen på det specifikke profil.

 

Sitemap
Til forsiden
Gå til forsiden
 
Print

Tlf.nr.: 75 82 05 88

Professionel profilvalsning

Med over 50 års erfaring i valseteknik, stiller vi gerne hele vort know-how og al vor ekspertise til Deres rådighed, som underleverandør til jern- og metalindustrien.

 

Det sikrer Dem en høj kvalitet og hurtig leveringstid.

- Kontakt os, for et uforpligtende tilbud.

Sitemap
English
Deutsch
Dansk
Kontakt os